Onze Vacaturebank

Mee-werker Kringloopwinkel t’ Goed in Emmen

Over de locatie

’t Goed is een landelijke kringloopwinkel met 25 vestigingen verspreid over het hele land. De winkel in Emmen is de grootste locatie van ‘t Goed in Noord-Nederland. Bij ‘t Goed in Emmen werken diverse medewerkers met allen een andere achtergrond. Het medewerkersteam wisselt hierdoor regelmatig van samenstelling. De bedrijfsleiders zijn de vaste pilaren in de groep collega’s. 
In Emmen wordt alle kleding gesorteerd en gedistribueerd naar andere locaties. De horecahoek heeft veel vaste klanten, die er genieten van de gezelligheid. In de winkel is een grote diversiteit aan werk mogelijk. 
De werkplek valt onder Begeleid Werken en wordt begeleid door een trajectbegeleidster van Cosis. De trajectbegeleidster onderhoudt het contact met de werkplek. In het intakegesprek onderzoekt de trajectbegeleidster samen met jou of je beschikt over de juiste vaardigheden voor Begeleid Werken. Ook kan er afstemming gewenst zijn met overige betrokken begeleiders om met elkaar in te schatten of de vacature passend is.

Wat zijn de werkzaamheden?

  • Werken in de horeca hoek
  • Sorteren van spullen en kleding
  • Werken in de winkel
  • Transport werkzaamheden 

Wat vragen we van jou?

  •  Je bent in het bezit van een geldige WMO of WLZ indicatie 
  • Afhankelijk van de plek binnen de winkel worden er andere vaardigheden gevraagd. Daarover gaan we samen in gesprek en kijken wat het beste past 
Ga hier naar de printversie ...

Neem een kijkje bij de locatie