Onze Vacaturebank

Cursus & Opleiding

Cosis

Je hebt een verstandelijke beperking of psychische problemen. Maar je wilt wel gewoon meedoen in de maatschappij. Nuttig werk doen. Een opleiding volgen. Andere mensen ontmoeten. Een dagritme hebben. Werken aan herstel. En als werken op dit moment (nog) niet mogelijk is, wil je op een andere manier je dag invullen. Cosis helpt je daarbij. We gaan uit van jouw mogelijkheden. En ondersteunen op een manier die bij jou past.

Een vak leren

Je wil een vak leren. Je wil je vaardigheden en/of kennis vergroten.  Hiervoor heb je een cursus of opleiding nodig.
Wij helpen je daarbij.

Een opleiding volgen

Je kunt via Cosis allerlei opleidingen volgen. Bijvoorbeeld om te leren werken in de horeca. Of om je certificaat voor heftruckchauffeur te halen.
Cosis werkt hiervoor samen met scholen en opleidingsinstituten. Jouw begeleider helpt je bij het vinden van een opleiding die bij je past.

Trajectbegeleider

Bij het vinden van werk of een opleiding sta je er niet alleen voor. Samen met jouw begeleider onderzoek je welk werk bij je past. Of welke opleiding iets voor jou is.

De begeleider blijft je ook daarna helpen. Bij het maken van afspraken met school of werk. Maar ook bij solliciteren of dingen regelen. En als iets niet lukt, of je vindt iets moeilijk: dan is Cosis altijd dichtbij.

Meer weten?

Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de afdeling Educatie en Training,
door te mailen naar:

of bel 088 839 3000