Onze Vacaturebank

Vrijwilliger museum de Wachter Zuidlaren

Algemene informatie

Museum De Wachter is een museum waar de koren- en oliemolen een onderdeel van is. In twee locaties zijn onder meer stoommachines, een bakkerij/bakkerswinkel, antieke kruidenierswinkel, specerijmaalderij, klompenmakerij, stelmakerij/zagerij, smederij en een tentoonstellingsruimte met diverse gebruiksvoorwerpen te vinden. Het museum is open van half april tot eind oktober/begin november. Bijna 200 vrijwilligers zorgen er voor dat Museum De Wachter en alles wat daarbij hoort wordt onderhouden en gerund. Zij zorgen ervoor dat alles beweegt en in werking is te zien.

Wat zijn de werkzaamheden? Vrijwilligers doen tijdens het seizoen werkzaamheden op verschillende plekken. Als het museum je aanspreekt wordt er gekeken op welke manier je een bijdrage kan leveren, bijvoorbeeld:

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij jou?

Werktijden/werkdagen:

De werktijden en werkdagen zijn in overleg. Tijdens het seizoen is het museum geopend op woensdag van 13:00 uur tot 16:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:30 uur. Vrijwilligers werken een half uur voor opening tot half uur na sluiting. Op zaterdag wordt er een halve dag gewerkt. Er zijn echter buiten de openingstijden en ook buiten het seizoen werkzaamheden te doen.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met:

Naam: Anneke Cuperus, trajectbegeleider Cosis
Telefoonnummer: 06-10967358
Email: a.cuperus@cosis.nu

Neem een kijkje bij de locatie