Onze Vacaturebank

Welkom op onze website

Read Aloud Widget
Lees voor

Welkom op onze website. Je hebt een verstandelijke beperking of psychische problemen. Maar je wilt wel gewoon meedoen in de maatschappij. Nuttig werk doen. Een opleiding volgen. Andere mensen ontmoeten. Een dagritme hebben. Werken aan herstel. En als werken op dit moment (nog) niet mogelijk is, wil je op een andere manier je dag invullen. Cosis helpt je daarbij. We gaan uit van jouw mogelijkheden. En ondersteunen op een manier die bij jou past. Onze Vacaturebank is de vacaturebank van Cosis. Wij kijken samen wat je kunt en wat je wilt. Welk werk je leuk vindt en wat bij je past. Soms heb je hulp nodig bij het vinden en behouden van werk. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte werk- en-of leerplek. Werk waarbij de ondersteuning die jij nodig hebt aanwezigis. Wij houden hierbij rekening met jouw verstandelijke, lichamelijke en-of psychische kwetsbaarheid. Hoe werken wij? De vacatures zijn onderverdeeld per gemeente en ook per werksoort. In de vacaturemelding staat beschreven wat het werk inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Je kunt reageren via de vacaturebank of contact opnemen met genoemde contactpersoon. Er volgt dan een (oriënterend) gesprek met een oriëntatiemedewerker dan wel trajectbegeleider om samen te beoordelen of het een geschikte werkplek voor je kan zijn. Er volgt (zo nodig) een gesprek op de betreffende werkplek. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Bel of mail dan gerust met de contactpersoon voor meer informatie! Wat doet onze vacaturebank? Wij bieden vacatures aan binnen én buiten Koosis. Wij helpen bij het vinden van passend werk en wij zoeken samenwerking met diverse bedrijven. In welke sectoren bieden wij werk aan? Horeca en catering. Logistiek en techniek. Groen-, dierverzorging en milieu. Productiewerk Detailhandel. Kunst en creatief. Administratie-, en ICT-Werkzaamheden. en Gezondheidszorg en activiteitenbegeleiding.

Je hebt een verstandelijke beperking of psychische problemen. Maar je wilt wel gewoon meedoen in de maatschappij. Nuttig werk doen. Een opleiding volgen. Andere mensen ontmoeten. Een dagritme hebben. Werken aan herstel. En als werken op dit moment (nog) niet mogelijk is, wil je op een andere manier je dag invullen. Cosis helpt je daarbij. We gaan uit van jouw mogelijkheden. En ondersteunen op een manier die bij jou past.

Onze Vacaturebank is de vacaturebank van Cosis. Wij kijken samen wat je kunt en wat je wilt. Welk werk je leuk vindt en wat bij je past. Soms heb je hulp nodig bij het vinden en behouden van werk. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte werk- en/of leerplek. Werk waarbij de ondersteuning die jij nodig hebt aanwezig is. Wij houden hierbij rekening met jouw verstandelijke, lichamelijke en/of psychische kwetsbaarheid.

Hoe werken wij?

De vacatures zijn onderverdeeld per gemeente en ook per werksoort. In de vacaturemelding staat beschreven wat het werk inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Je kunt reageren via de vacaturebank of contact opnemen met genoemde contactpersoon. Er volgt dan een (oriënterend) gesprek met een oriëntatiemedewerker dan wel trajectbegeleider om samen te beoordelen of het een geschikte werkplek voor je kan zijn. Er volgt (zo nodig) een gesprek op de betreffende werkplek. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Bel of mail dan gerust met de contactpersoon voor meer informatie!

Wat doet onze vacaturebank

In welke sectoren bieden wij werk aan