Onze Vacaturebank

Mee-werker Vormgeving InspireMedia

Over de locatie

InspireMedia is een grafische dagbestedingslocatie in Groningen. We verzorgen drukwerk, vormgeving en fotografie. Voornamelijk voor Cosis maar ook voor andere klanten. Op de afdeling vormgeving ontwerpen we verschillende reclame-uitingen voor Cosis. Denk aan flyers, brochures, visitekaartjes, posters, kalenders en agenda’s. Ook Lentis is een grote klant en doen we voor meerdere externe klanten opdrachten. Maar we ontwerpen ook producten voor de verkoop zoals ansichtkaarten, to do-boekjes en tekenboeken.

Wat zijn de werkzaamheden?

Op de vormgevingsafdeling leer je met goede begeleiding en cursussen de beginselen van het DTP vak. Hierbij kun je denken aan werken met de programma's Photoshop, Illustrator en Indesign. Enige voorkennis is fijn maar niet noodzakelijk. De vormgevers zijn een vrij zelfstandige club die vraag-gestuurde begeleiding krijgen bij het vormgeven van de verschillende ontwerpen. Naast vakinhoudelijke kennis is dit ook een mooie plek om te werken aan sociale vaardigheden, arbeidsritme en een professionele werkhouding. 

Wat vragen we van jou?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het contact met je klanten maar nooit eindverantwoordelijk. We werken met deadlines, maar wel zo min mogelijk werkdruk. 
Hier zal je je weg een beetje in moeten gaan vinden.

Ga hier naar de printversie ...

Neem een kijkje bij de locatie