Onzevacaturebank.nl

Werken aan Werk

Horeca en Catering
horeca

Een kopje koffie zetten, een complete lunch verzorgen of helpen afwassen? Hier vind je vacatures in de catering en horeca op verschillende locaties.

Klik hier voor de vacatures.

Facilitair, Logistiek en Techniek

logistics

Gastheer of gastvrouw zijn, auto's wassen, koerierswerk of werken met hout of machines ? Hier vind je vacatures in facilitaire, logistieke en technische beroepen.

Klik hier voor de vacatures

Groen, Dierenverzorging en Milieu

groen

Werken in een kwekerij, een tuin onderhouden of dieren verzorgen ? Hier vind je vacatures in het groen. Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken en bent niet bang om vies te worden.

Klik hier voor de vacatures

Detailhandel

Detailhandel

Vakken vullen, lege flessen innemen en sorteren of de parkeerplaats schoonhouden? Hier vind je vacatures waarbij je kunt werken in en om een winkel of magazijn.

Klik hier voor de vacatures

Kunst en creatief werk

Kunst en creatief werk

Hou je van creatief bezig zijn?
Hier vind je vacatures op het gebied van werken met bv. verf, textiel en hout.

 

Klik hier voor de vacatures

Administratie en ICT-werkzaamheden

ict

Werken op de administratie of op het gebied van computers? Tabellen invullen, de kas opmaken, kopiëren of tekst verwerken? Hier vind je vacatures op het gebied van werken in de administratie en met computers. 

 

Klik hier voor de vacatures

Gezondheidszorg en activiteitenbegeleidingGezondheidszorg en activiteitenbegeleiding

Werken in een ziekenhuis of verzorgingshuis, bedden veschonen,  of patienten begeleiden en gezelschap houden? Werken in een zieken- of verzorgingshuis, bedden verschonen, patiënten begeleiden en gezelschap houden? Hier vind je vacatures in de gezondheidszorg en activiteitenbegeleiding.

Klik hier voor de vacatures